Laden Evenementen

Waar wil jij je tijd en aandacht aan besteden in 2023? Wat is écht belangrijk voor jou op basis van de persoon die jij wilt zijn? Hoe zou het zijn als jij gaat handelen naar jouw waarden vanuit vrijheid en vertrouwen in plaats van angst en onzekerheid?

Leer in deze workshop hoe jij erachter komt wat belangrijk is voor jou én onderzoek wat jou belemmert om hier naar te handelen.  Middels inzicht en bewustwording kun jij na deze workshop de eerste stap zetten in gedrag richting een waardevol leven én weet jij hoe je om kunt gaan met mogelijke belemmeringen zoals stress, tegenslag, lastige gedachten of gevoelens.

Gun jij jezelf een waardevol, vitaal leven in 2023?

Meld je dan NU aan via info@sannekramp.nl voor de workshop!

ps. Verrast door deze workshop van mij? Bij iedereen die ik begeleid én voor mezelf vind ik dit een enorm belangrijk uitgangspunt bij gedragsverandering. Wanneer jij helder hebt wat belangrijk is voor jou wordt het makkelijker om bewuste keuzes te maken op het gebied van gezondheid maar ook op het gebied van werk, relaties, ontspanning en vrije tijd. Wanneer jij leeft naar jouw waarden voel jij je vitaler en kun je makkelijkere omgaan met de obstakels die ons leven brengt. Time to ACT dus:-)